De Goud en Foutshow

Jos Netten

Gepland op

Jos Netten

Gecategoriseerd als:
Elke maandagavond tussen 20:00 en 22:00 uur.

In radioseizoen 2008-2009 ging een grote wens van Jos Netten in vervulling toen hij van start ging met zijn eigen radioprogramma De Jos Netten Goud en Foutshow dat sindsdien wekelijks te beluisteren is! En dat van begin af aan met de support van zijn grote radiovoorbeeld voormalig TROS DJ Karel van Cooten die ook samen met zijn vrouw Jolanda diverse exclusieve jingels voor ons produceerde.

Echter al in 1981 maakte Jos zijn radiodebuut als DJ tijdens de Kerstuitzending van zijn grote lokale radioheld Michael Keijzers en diens radiostation Radio Enci. In die tijd het best beluisterde radiostation van Oss en verre omgeving.

In eerste instantie begon het Goud en Foutshow radio-avontuur van Jos Netten bij de ziekenomroep Studio Anna van ziekenhuis Bernhoven en kort daarna toen ook al wereldwijd daarbuiten te beluisteren op de radio via internet via Radio Delta.

Wekelijkse items in de Jos Netten Goud en Foutshow zijn o.a. Oranje Party Backstage, de Foute plaat van de Week, De Plaat en het Origineel en bekende gasten. Nationale, regionale en lokale artiesten maken hun opwachting in de show, live in de studio of in interviews die we op lokatie opnemen. En niet te vergeten wekelijks het allerlaatste entertainment nieuws i.s.m. Oranje Shownieuws en Online magazine Behind the Stars!

Voor de Goud en Foutshows zijn we maandelijks bij de TV opnames van de Oranje Party, Jos Netten is daar de vaste publieksopwarmer en presenteert in 2019 ook Oranje Party in de sneeuw vanuit Westendorf. Ook bezoeken we CD-presentaties en speciale shows in het land.

Inmiddels heeft Jos Netten al een indrukwekkende lijst van gasten die in zijn programma voorbij kwamen de afgelopen 10 jaar. Wat te denken van namen als o.a. Carlo Boszhard en Irene Moors van de TV Kantine van RTL4, Frans Bauer, Wolter Kroes, George Baker, Frans Duijts, Jeffrey Heesen, Jannes, Gerard Joling, Henk Dissel. Roy Donders, André van Duin & Ferry de Groot, Henny Huisman, Peter Koelewijn, Jan Rietman, Corry Konings, Monique Smit, Willem Barth, Albert West, Rein Mercha, Django Wagner, Vinzzent, José Hoebee (LUV), Dries Roelvink, Grad Damen, René Schuurmans, Wesley Klein, Peter Beense, Sieneke, Henk Damen, De Gebroeders Ko, Ria Valk, Vader Abraham, Dennie Christian, de Deurzakkers, John Spencer, Frank & Mirella, Arie Ribbens, Henk Bernard, Jaman, Samantha Steenwijk, Alex, Dirk Meeldijk, John de Bever, John West, Ferry de Lits, Bouke, Mart Hoogkamer, Sam Gooris (v.d. fam. Pfaff), Frank van Etten, Dennis Jones, Jacques Herb, Henk Wijngaard, Johnny Gold, Marga Bult, Jack van Raamsdonk, Randy Voet, Brian Voet, Charlene, Jack Kunkels, Alwin Rennen en vele vele anderen.

Nu vanaf 1 april 2019 zal Jos Netten weer zijn programma live gaan maken voor Radio Delta met sidekicks Bart Smits, Stan Klerks en als huisartiest zal Feestzanger Rene regelmatig van de partij zijn. De eerste gasten zijn inmiddels ook bekend: o.a. Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Brian Voet, Vinzzent, Peter Beense, Rox van Driel, Jaman, Dries Roelvink, Wesley Bronkhorst, Marlane, Kees Versluys eva zullen in april / mei te gast zijn. In juli zijn we ook bij Muze Misse in Oss waar o.a. Frans Bauer, Glennis Grace en Navarone (The Voice 2019) te gast zullen zijn. Meer info volgt snel hier op www.radiodelta.nl

Vele foto’s van Jos Netten met onze gasten en meer informatie over de agenda zijn terug te vinden op de persoonlijke Facebookpagina www.facebook.com/jos.netten en via Twitter en Instagram.

Gepresenteerd:
Verzoekplaten:
Artiesten interviews:
Prijsvragen:
Leeftijd: 30 t/m 99 jaar

Lees meer

Nu speelt

Titel

Artiest

Background