Radio Delta App


Vanaf 1 oktober 2013 heeft Radio Delta een app voor iPhone en Android smartphones. Deze is GRATIS te downloaden in de App Store en Google Play.

De app


De app maakt het mogelijk om via een smartphone naar Radio Delta te luisteren. Voor de app is een internetverbinding noodzakelijk. De app werkt via alle Nederlandse telefoonaanbieders.Dataverbruik App


Luisteren naar Radio Delta met de Radio Delta App gaat via het internet. Hierdoor wordt je dataverbruik hoger. Probeer daarom , waar mogelijk, verbinding te maken via WiFi. Informeer bij je provider of er extra kosten zijn voor diensten zoals streaming voordat je de Radio Delta App download en gebruikt.

Voorwaarden


Ondanks onze uiterste zorgvuldigheid kan het gebeuren dat er na het installeren van de app problemen optreden. Het downloaden van de Radio Delta App is geheel op eigen risico. Radio Delta is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de eventuele nadelige gevolgen die de app met zich mee kan brengen zoals extra kosten door een hoger dataverbruik of problemen na installatie van de app. Het is altijd aan te raden een reservekopie van je data te maken alvorens een app te installeren.

Download gratis de Radio Delta App


Luister via je iPhone of Android telefoon naar Radio Delta. De Radio Delta App is gratis te downloaden.Essence Business Support


Essence Business Support is onze partner in het bouwen van de App.
www.essence-business.nl

Nu op Delta
LUISTER LIVE06 - 82 88 83 85


Het Weer


Radio Delta App


Deltaspetter


Agenda


Online Radio Luisteren


Advertentie