Luisterhulp


Heb je problemen met het beluisteren van onze streams, dan helpen we je hier graag verder.

Voorbereiding


Om via je computer of laptop naar Radio Delta te luisteren moet je een aantal voorbereidingen treffen. Zorg er voor dat er op je computer of laptop een geluidskaart ge´nstalleerd is. Ook moeten je speakers aan staan (let op het volume). Test het zo nodig of het werkt. Ook moet je computer of laptop met het internet verbonden zijn. Raadpleeg je lokale systeembeheerder wanneer je hiermee problemen ondervindt.

Webplayer


Luisteren met de webplayer is de makkelijkste manier om naar Radio Delta te luisteren. Er opent een pop-up en de muziek begint automatisch te spelen.
De webplayer werkt alleen wanneer je gebruik maakt van IE6 t/m IE9, Firefox, Google Chrome of Opera. Via de meeste mobiele telefoons werkt de webplayer niet.

Windows Media Player


Vanaf Windows Media Player 10 kun je naar Radio Delta luisteren. Heb je een oudere versie van Windows Media Player, update dan je computer.

Winamp


Winamp is een gratis programma om muziek mee af te spelen. Om Radio Delta te kunnen beluisteren met Winamp moet dit programma eerst ge´nstalleerd worden. Winamp is gratis te downloaden.
Meer informatie www.winamp.com.

Andere spelers


Wanneer je gebruikt maakt van een andere speler, heb je de url van de server nodig.

Server 1 (MP3 192 kbps): http://breedband.radiodelta.nl:8574
Server 2 (AAC+ 48 kbps): http://smalband.radiodelta.nl:8544

Luisterlinks


Webplayer
Media Player
Winamp
Real Player
Quick Time
iTunes
Mobiel

Geluid hapert


Wanneer het geluid op de stream hapert of de stream steeds buffert ligt dit in de meeste gevallen aan de internetverbinding. Mogelijk moet je de router en de modem een keer resetten. Dit doe je door eerst de router en daarna de modem gedurende 1 minuut van de spanning te halen. Hierna zal de verbinding zich weer herstellen. Het is aan te raden om het afspeel programma opnieuw te starten. Via WiFi (draadloos internet) zal de stream sneller bufferen. We raden je aan om bij voorkeur een bedrade internetverbindingen te gebruiken.

Storing


Wanneer het na het lezen van deze informatie nog niet lukt om naar Radio Delta te luisteren, kan er een technische storing zijn. Probeer het later nog eens of neem contact op met techniek@radiodelta.nl.

Nu op Delta
LUISTER LIVE06 - 82 88 83 85


Het Weer


Radio Delta App


Deltaspetter


Agenda


Online Radio Luisteren


Advertentie